Bekijk hier vraag en aanbod

staat er iets leuks tussen? Reageer dan snel of vraag meer informatie 

Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou?

Heb jij enkele uren per week (of om de week) tijd en wil je iets betekenen voor een ander? 

Dan gaan we graag het gesprek met je aan om jouw mogelijkheden te bespreken. Als vrijwilliger kun je rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Tevens organiseren we door het jaar heen gezellige én leerzame ontmoetingen.

Om de privacy van de mensen te waarborgen is vraag en aanbod niet te herleiden naar personen
Gezelschap, vrouwen onder elkaar

Mevrouw is eenvoudig en vriendelijk en zou graag buurten of wandelen met een (dialectsprekende) vrouw. Om de week, een uur of iets langer, ze is snel moe. Binnen loopt ze met een rollator en buiten de deur mag je haar rolstoel duwen. Gelukkig is deze mevrouw van bijna 80 jaar niet zwaar.
Locatie: Baarlo

ben jij een thoésvrijwilliger?


Ben je zelf al op leeftijd of heb je zelf lichamelijke ongemakken?

Ben je gestopt met je opleiding of heb je een tussenjaar?

Er is altijd wel iemand die naar je uit kijkt.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek

(niet alle vacatures staan op de website)

Blokje om

Deze van oorsprong sportieve man heeft nog niet zo lang de diagnose dementie gekregen. Fietsen is niet meer veilig maar een fijne wandeling geeft hem het gevoel sportief bezig te zijn. locatie: Panningen

Een Thoésvrijwilliger voor jou?

Meld je gerust bij ons als je op zoek bent naar gezelschap thoés. Enkele thoésvrijwilligers hebben nog mogelijkheden om jou 's avonds gezelschap te houden. Om samen TV te kijken, naar je te luisteren, een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen.
locatie: Panningen/Helden/ Egchel

vriendschappelijke activiteiten

Heb je een uurtje tijd om samen een kopje koffie te drinken of hem een handje te helpen in zijn tuin? De persoonlijke aandacht is hierin belangrijk dus echt niet het tuinonderhoud. De heer heeft pasgeleden gehoord dat hij dementie heeft. Hij kan nog veel zelf maar het nemen van initiatief daartoe is lastig aan het worden. Meneer heeft een rustig meegaand karakter.
Locatie: Baarlo
(dementie)

Fietsen of praatje maken

Voor een meneer met een klein sociaal netwerk en eenvoudig van inborst, zijn we op zoek naar een man die hem wekelijks een bezoek brengt om even bij te praten over alledaagse dingen of een stukje met hem wil gaan fietsen

Locatie: Helden

Kun jij duwen?

Een meneer op hoge leeftijd en lichamelijke ongemakken wil graag een wandeling maken rondom het huis ....maar de rolstoel duwt zich niet zelf. Kom jij hem af en toe duwen? Samen spreken jullie af wanneer Locatie: Maasbree, flexibel

93 jaar...

Heb je zin om even bij deze lieve mevrouw met dementie binnen te lopen? Bijvoorbeeld op woensdagmorgen een uurtje of dinsdagmiddag of vrijdagmiddag een klein moment: 

Locatie: Koningslust (dementie)

Loop eens even binnen dit weekend

Heb je een uurtje tijd om samen met mevrouw iets simpels creatiefs te doen?

Mevrouw heeft dementie en is een erg lief en sociaal persoon die rustig aanwezig is. Bij haar zou een rustig iemand dan ook het beste passen.
Haar man wil in het weekend even iets voor zichzelf doen maar is niet ver uit de buurt. Mevrouw gaat door de week al naar een dagopvang. Samen hopen ze nog wat langer bij elkaar te kunnen blijven wonen.

Locatie: Panningen

autoritje

Wat zouden ze het fijn vinden om nog af en toe een autoritje te maken.... dit rustige echtpaar op hoge leeftijd kan overal over meepraten maar hun netwerk is klein en ook hun vervoersmogelijkheden zijn beperkt. Wie gaat af en toe met hen toeren deze zomer? (tegen kilometervergoeding)

Locatie: Panningen

Samen wandelen, de tuin in of bloemschikken?

Ben je rustig en houd je ook van samen tuinieren, wandelen, of bloemschikken? Je zou deze dame met beginnende dementie een groot plezier mee doen als je 1 keer per week langskomt op een vast moment in de week. Mevrouw is slechthorend en is fijn gezelschap. Locatie: Grashoek

Fietsen of praatje maken

Inzet voor een mannelijke vrijwilliger: 

 Op maandagmorgen zit deze meneer al op jou te wachten. met een gezellig praatje of een korte wandeling in Dörp Locatie: Helden (dementie)

onze contactgegevens

neem gerust contact met ons op Groet Door en Claudia 

adres

Schoolstraat 43
5981 AH Panningen

follow us

telefoonnummer

06 28 29 1941

email

info@thoesvrijwilliger.nl

follow us

thoesvrwijwilliger

contactformulier